IKSZ: italos kartondobozok újrahasznosítása, szelektív hulladékgyűjtés, papír újrahasznosítás
Elérhetőségünk: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház Keresés
Hova dobjam?

Selection ROCKs!

Selection ROCKs!

Jogi információk

A www.italoskarton.hu weboldal alatt megjelenő szövegek, fotók tulajdonosa az Italos Karton Környezetvédelmi Szolgáltató Egyesülés. A honlapon található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek, fotók és illusztrációk tulajdonosai a szerzők.

 

Továbbá az IKSZ fenntartja a honlap tartalmának előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát, valamint törekszik a weboldalon elérhető információkat naprakésszé tenni.

 

Az IKSZ engedélyezi a honlap eredeti tartalmának felhasználását oktatási, szemléletformálási és tájékoztatási céllal. A weboldalon (IKSZ forrásból származó) megjelenő szövegek, képek, idézhetők, azonban idézés estén kérjük forrásként a www.italoskarton.hu címet megnevezni.

 

A weboldalon találhatók, más cégek weboldalaira mutató linkek. Ezen cégek honlapjának tartalmáért és működéséért az IKSZ nem felelős.

 

© 2008 - 2010 Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés. Minden jog fentartva.

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés az italos kartondobozok szelektív hulladékgyűjtését szorgalmazza és népszerűsíti Magyarországon a környezetvédelem, az értékes alapanyagok újrahasznosítása és az energiatakarékosság érdekében.