IKSZ: italos kartondobozok újrahasznosítása, szelektív hulladékgyűjtés, papír újrahasznosítás
Elérhetőségünk: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház Keresés
Hova dobjam?

Selection ROCKs!

Selection ROCKs!

Sajtóanyagok 2007

Sajtóanyagok 2007 

 

 • 2007.09.10.:
  Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés a júniusi sikeres akció után, újabb közterületi akcióval hívta fel a figyelmet arra, hogy az italos karton típusú hulladékok a gyûjtõszigeten a kék színû (papír) konténerbe valók.
  A teljes sajtóanyag letölthetõ winword doc formátumban.


 •  

  • 2007.06.12.:
   Belevaló dobozok Budapest utcáin
   - italos kartonok gyûjtése -

   Budapest, 2007. június 1.- „Az italos kartonok a kék gyûjtõedénybe valók! – Õk a belevaló dobozok” – evvel a szlogennel jelentek meg Budapest közterületein hatalmas italos kartonok, feltûnést keltve a járókelõk között.

   A teljes sajtóanyag letölthetõ winword doc formátumban.

   

  • 2007.06.12.:
   Italos karton gyûjtés Budapesten.

   Budapest, 2007. május 24.- Az FKF Rt.-tõl kapott információk alapján a gyûjtõszigetek használatának intenzitása az évszakoktól, az ünnepnapoktól és az életritmusunktól egyaránt függ. Még mindig vezet a papír és a mûanyag.

   A teljes sajtóanyag letölthetõ winword doc formátumban.

   

  • 2007.03.27.:
   Italos karton gyûjtés a Parlamentben is
   - külön gyûjtõedénnyel a begyûjtésért -

   Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) és az ÖKO-Pannon Kht. közös kezdeményezésére külön gyûjtõedényben gyûjthetik ezentúl az italos karton hulladékokat a Parlamentben. A képviselõknek mostantól a fehér felirattal ellátott szürke gyûjtõedénybe kell dobniuk az italos kartonokat.

   A teljes sajtóanyag letölthetõ winword doc formátumban.

   

  • 2007.01.17.:
   Arany Doboz díjat kapott Szeged és Tura város:
   - 50 italoskarton dobozból hármat visszagyûjtenek Magyarországon-

   Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) tavaly év elején hirdetette meg a városok hulladékgazdálkodással foglalkozó vállalatai között az italos kartonok, közismertebb nevén az eldobható tégladobozok begyûjtési versenyét. Az országos megmérettetés 2006. december 31-én zárult. A két kategóriában induló városok közül Tura és Szeged közszolgáltató cégei nyerték az Arany Doboz fõdíjat, amelyet Dióssy László a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium környezetgazdasági szakállamtitkára az IKSZ Egyesülés ügyvezetõjével, Baka Évával közösen adott át a mai napon.

   A teljes sajtóanyag letölthetõ winword doc formátumban.

  © 2008 - 2010 Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés. Minden jog fentartva.

  Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés az italos kartondobozok szelektív hulladékgyűjtését szorgalmazza és népszerűsíti Magyarországon a környezetvédelem, az értékes alapanyagok újrahasznosítása és az energiatakarékosság érdekében.