IKSZ: italos kartondobozok újrahasznosítása, szelektív hulladékgyűjtés, papír újrahasznosítás
Elérhetőségünk: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház Keresés
Hova dobjam?

Selection ROCKs!

Selection ROCKs!

Budapesti Kampányok 2009

Óvodai italoskarton gyűjtő akció

Budapest, 2009. október 22.-Budapesten először kerül megrendezésre óvodás gyermekeket célzó italos kartondoboz gyűjtő akció. Az akció időpontja November 23, és 24. Helyszínei a főváros III. XI. XVIII. és XIX. kerületeinek óvodái.

Tovább...

Vidám doboznapok a Fővárosi Állat-és Növénykertben

Budapest, 2009. október 8.– Kedvezményes árú felnőtt jegyet, az első 200 gyermek számára pedig minden nap ingyen gyerekbelépőt kaphatnak azok, aki fejenként legalább 10 db kiürült tejes vagy gyümölcsleves italos kartondobozt hoznak a Fővárosi Állat- és Növénykerthez október 9., 10. és 11.-én.

Tovább...

Belevaló Dobozok

 

Sikerrel zárult az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés szelektív hulladékgyűjtést ösztönző budapesti akciója 

 

Budapest, 2009. június 11. – Több ezer környezet tudatos budapesti lakos vett részt a keddi „Belevaló Dobozok” akcióban, az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés immár harmadik éve megrendezésre kerülő kampányában. Az akció célja az volt, hogy az évek óta tartó növekedés tovább folytatódjon és felzárkózzunk az EU országok átlagához ennek a csomagolóanyagnak a gyűjtésében és újrahasznosításában is.

 

Tovább...

 

 

© 2008 - 2010 Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés. Minden jog fentartva.

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés az italos kartondobozok szelektív hulladékgyűjtését szorgalmazza és népszerűsíti Magyarországon a környezetvédelem, az értékes alapanyagok újrahasznosítása és az energiatakarékosság érdekében.