IKSZ: italos kartondobozok újrahasznosítása, szelektív hulladékgyűjtés, papír újrahasznosítás
Elérhetőségünk: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház Keresés
Hova dobjam?

Selection ROCKs!

Selection ROCKs!

I. SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉSI KOMMUNIKÁCIÓS SZAKMAI NAP

Tisztelt Hölgyem/ URAM! 

Tavaly több, mint 1.550 tonna italos karton csomagolás került szelektíven begyűjtésre és újrahasznosításra. A működésének 5. évét ünneplő Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) célja azonban az, hogy e korszerű csomagolóanyag típus hasznosítási aránya a jelenlegi 14%-ról, 2012-re 20%-ra növekedjen.

Ennek érdekében az IKSZ 2010-ben is folytatja azon lakossági szemléletformáló és oktató kampányait, amelyek révén a lakosságot, ezen belül is elsősorban a fiatalokat ösztönzi az italos kartondobozok szelektív gyűjtésére. A lakosságot megcélzó környezetvédelmi kommunikáció azonban összetett feladat, amely csak minden abban érintett szereplő hatékony együttműködésével érheti el célját: a lakosság környezettudatosságának erősödését, ezen keresztül pedig a begyűjtött mennyiségek volumenének növekedését. 

Ebben az összetett és komplex feladatban kíván most az IKSZ legfontosabb partnerei, a helyi kommunális szolgáltatók segítségére lenni egy olyan kommunikációs szakmai nap megszervezésével, amely keretében a hulladékgazdálkodásban, ezen belül is a szelektív hulladékgyűjtésben érintett szakmai döntéshozók, koordináló szervezetek, helyi kommunális szolgáltatók, begyűjtők és hasznosítók, valamint a média szereplői mutatják be egymásnak tapasztalataikat és gyakorlatukat a környezetvédelmi kommunikáció terén. 

Ezúton tisztelettel meghívom Önt a Szelektív Hulladékgyűjtési Kommunikációs Szakmai Napra, amelyre az ország mintegy 50 helyi kommunális szolgáltatójának kommunikációért felelős szakmai vezetőjét hívtuk meg.  

A Szelektív Hulladékgyűjtési Kommunikációs Szakmai Nap keretében a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, az Ombudsman Hivatal, a koordináló szervezetek, egyes helyi kommunális szolgáltatók kommunikációs szakemberei valamint környezetvédelmi szakmai médiumok és általános médiumok környezetvédelmi műsorainak neves szakújságírói tartanak majd előadást. 

A lap alján megtalálható és letölthető a  Szelektív Hulladékgyűjtési Kommunikációs Szakmai Nap programja valamint a jelentkezési lap. Kérem, hogy a jelentkezési lapot, legkésőbb 2010. január 25-ig szíveskedjen kitöltve visszaküldeni a Premier Kommunikációs Iroda részére (tel.: 06-1 / 483-1860, fax: 06-1 / 483-1861), akik esetleges kérdéseivel kapcsolatban is készséggel állnak rendelkezésére. 

Bízom benne, hogy a Szakmai Napot hasznosak és eredményesnek találja majd. Megtisztelő részvételére feltétlenül számítunk! 

Üdvözlettel, 

Baka Éva

Ügyvezető Igazgató

Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés

 

Jelentkezési lap (letölthető)

Szelektív Hulladékgyűjtési Kommunkiációs Szakmai Nap programja (letölthető)

Sajtóközlemény

Dr. Farkas Hilda előadása (Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium)

Czippán Katalin előadása (Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa)

Pribelszki Edina előadása (Öko-Pannon Nonprofit Kft.)

Hankó Gergely előadása (Öko-Pack Nonprofit Kft.)

Perneczky László előadása (Hulladék Munkaszövetség) 

Baka Éva előadása (Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés)

Rácz Henriett Tünde előadása (Biokom Kft.)

Horti Zsófia előadása (Fővárosi Közterület Fenntartó Zrt.)

Hajzerné Hajnal Tünde előadása (Térségi Hulladékgazdálkodási Kft.)

Hargitai Miklós előadása (Népszabadság, Nol.hu)

Simányi Zsuzsanna előadása (Hulladéksors)

Piskóti Attila előadása (Premier Kommunikációs Iroda)

Picking a replica watches displayed symbolized rolex submariner replica watches only a small fraction of the luxwatchesclub.com replica watches catalog for that approaching November. 7 & 8 auctions.

Kapcsolódó híreink
> Országos Doboz Nap
> Országos Kampányok
> Veszprémi Vidám Doboz Nap
© 2008 - 2010 Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés. Minden jog fentartva.

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés az italos kartondobozok szelektív hulladékgyűjtését szorgalmazza és népszerűsíti Magyarországon a környezetvédelem, az értékes alapanyagok újrahasznosítása és az energiatakarékosság érdekében.