IKSZ: italos kartondobozok újrahasznosítása, szelektív hulladékgyűjtés, papír újrahasznosítás
Elérhetőségünk: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház Keresés
Hova dobjam?

Selection ROCKs!

Selection ROCKs!

Karcagi Doboz Nap

több mint 230 kilogramm italos kartondobozt gyűjtöttek a KarcagI gyerekek

 

 Szüleinek mutatott jó példát Karcag több mint kétezer óvodása és iskolása

 Karcag, 2011. május 23. – Több mint 7000 darab, vagyis 238 kilogramm italos kartondobozt gyűjtöttek az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) és a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. Doboz Napján Karcag óvodásai és iskolásai. Az IKSZ és a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. együttműködésével létrejött akcióban a létszámarányosan megállapított 50.000 forintos díj és az abszolút legtöbbet gyűjtő iskola 30.000 forintos díja egy helyre került, a Kiskulcsosi Általános Iskolába, ahol a gyerekek 48,5 kg dobozt gyűjtöttek össze, fejenként több mint 20 dekagrammot. A legtöbbet gyűjtő 8. sz. Táncsics krt. 19. sz. tagóvoda kereken 27 kilogramm dobozt gyűjtött, amivel elnyerték az abszolút legtöbbet gyűjtő óvodának járó 20.000 forintos díjat. Létszámarányosan a Zöldfa úti tagóvoda végzett az első helyen az óvodák 30.000 forintos díjáért folytatott versenyben fejenként több mint 30 dekagramm dobozzal. A diákok közötti verseny díját, egy MP4 lejátszót Német Klaudia, a Kiskulcsosi Általános Iskola tanulója vihette haza 5 kilogramm dobozért cserébe. 

További információ kérhető az Italos Karton Egyesülés munkatársainál, Baka Évánál a 06-20/934-1823-as számon, vagy Simon Adriennél a 06-1/215-9944-es telefonszámon. 

replica panerai luminor gmt 

Kérjük, ne feledje: Tapossa laposra!

 

Jelentkezési lap (letölthető formátumban)

 

Óvodai Plakát (letölthető formátumban)

 

Iskolai Plakát (letölthető formátumban)

 

Sajtóközlemény

 

Eredmények

 

Rolex Replica Watches 

© 2008 - 2010 Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés. Minden jog fentartva.

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés az italos kartondobozok szelektív hulladékgyűjtését szorgalmazza és népszerűsíti Magyarországon a környezetvédelem, az értékes alapanyagok újrahasznosítása és az energiatakarékosság érdekében.