IKSZ: italos kartondobozok újrahasznosítása, szelektív hulladékgyűjtés, papír újrahasznosítás
Elérhetőségünk: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház Keresés
Hova dobjam?

Selection ROCKs!

Selection ROCKs!

Országos Kampány 2008

Országos Kampány 2008

 

LAPÍTSD ÉS HOZD!

VESZPRÉM

veszpremi_lapitsd_hozd.jpg

 

 

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés és a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. együttmûködésében megszervezett "Lapítsd és Hozd!" elnevezésű akció 2008. szeptember 4-8. között zajlott a Balaton Plázában.

 

 

 

Az első díjat, a 30.000 Ft-os vásárlási utalványt Lanni Róbert nyerte el, aki a legtöbbet, összesen 1347db összepréselt italos kartonnal nevezett a versenybe.

A második díjat, a 20.000 Ft-os utalványt Takácsné Kovács Éva nyerte el 403 db doboz préselt össze a nyereményhez

A harmadik díjat, a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. különdíját Müller Zoltán nyerte el.

 

sajtóanyag - rádió spot

Teljes sajtóanyag letölthető

SZOLNOK

szolnoki_lapitsd_hozd.jpg

 

 

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés és a Remondis Szolnok Zrt. együttműködésében megszervezett "Lapítsd és Hozd!" elnevezésû akció 2008. augusztus 28-31-én zajlott a Szolnok Plázában, több mint 1100 dobozt hoztak a szolnokiak a Óriás Doboz gyűjtőponthoz a 4 nap alatt . A három díjazottat, az Italos Karton Egyesülés vezetõje, Baka Éva és a Remondis Szolnok Zrt. Igazgató tanácsának tagja Polónyi János, jelenlétében választották ki.

 

 

 

 

 

szolnok_2.JPG

 

A nyertesek

Az első díjat, a 30.000 Ft-os vásárlási utalványt Kormos László nyerte el, aki a legtöbbet, összesen 429db lapított italos kartonnal nevezett a versenybe és nyert.
A második díjat, a 20.000 Ft-os utalványt Borsos Krisztián nyerte el 144db doboz préselt össze a nyereményhez, és hozott a gyűjtőponthoz.
A Remondis Szolnok Zrt. különdíját- a 30 000 Ft-értékű kerékpárt - Németh Róbert 131db dobozzal nyerte el.

 

 

 

sajtóanyag - rádió spot

Teljes sajtóanyag letölthető


LAPÍTS HA BÍRSZ!

PÉCS

Pécs, 2008. május 19. – Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés szombaton zárta le a „Lapíts, ha bírsz’” elnevezésű akcióját Pécsett. A versenyben három díjat osztottak ki a dobozolók között.
A teljes sajtóanyag letölthetõ.

Pécs, 2008. május 13. – Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés idén vidéki nagyvárosokban népszerűsíti az italos kartonok szelektív gyűjtését, mégpedig egy különleges verseny keretében. „Lapíts, ha bírsz!” - az Óriás Italos Karton doboz május 16-17-én a pécsi Árkádban.
A teljes sajtóanyag letölthetõ.

 

 

 

 

 

 

 

 

DEBRECEN

Debrecen, 2008. április 3. – 4 méter magas, 2 méter széles, óriás italos kartondoboz Debrecenben. Az ÖKO-Pannon Kht., az Italoskarton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) valamint az A.K.S.D Városgazdálkodási Kft. ezzel a hatalmas italos kartonnal kívánja az italos kartondobozok szelektív hulladékgyűjtésére ösztönözni a lakosságot. Az óriás italos kartondoboz április 3-tól 6-ig látható a Malompark Bevásárlóközpont főépületében a főbejárat mellett. A három szervezet a tejes és üdítõs kartondobozok további gyûjtésének ösztönzésére egy lakossági gyűjtőakciót is szervez. Ennek keretében a debreceniek a „belevaló” doboz mellett felállított gyűjtőponton leadhatják az otthon összegyűjtött, kimosott és laposra taposott dobozokat. Minden gyűjtő szelektálásra ösztönzõ hűtőmágnest kap, a legtöbb dobozt gyűjtő lakos nyereménye pedig egy 30.000 forint értékű vásárlási utalvány.
A teljes sajtóanyag letölthető.

 

MISKOLC

Miskolc, 2008. április 22. – Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés idén vidéki nagyvárosokban népszerûsíti az italos kartonok szelektív gyűjtését mégpedig egy különleges verseny keretében. „Lapíts, ha bírsz!” Miskolcon az Óriás Italos Karton doboz április 25-tõl 28-ig a Cora Áruházban.
A teljes sajtóanyag letölthető.

– Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés idén vidéki nagyvárosokban népszerûsíti az italos kartonok szelektív gyűjtését mégpedig egy különleges verseny keretében. „Lapíts, ha bírsz!” Miskolcon az Óriás Italos Karton doboz április 25-től 28-ig a Cora Áruházban.A teljes sajtóanyag letölthető.

Miskolc, 2008. április 28. – Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés ma zárta le „Lapíts, ha bírsz’” elnevezésű akcióját. A nyereményeket a miskolci Corában adták át.
A teljes sajtóanyag letölthető.

 

© 2008 - 2010 Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés. Minden jog fentartva.

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés az italos kartondobozok szelektív hulladékgyűjtését szorgalmazza és népszerűsíti Magyarországon a környezetvédelem, az értékes alapanyagok újrahasznosítása és az energiatakarékosság érdekében.