IKSZ: italos kartondobozok újrahasznosítása, szelektív hulladékgyűjtés, papír újrahasznosítás
Elérhetőségünk: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház Keresés
Hova dobjam?

Selection ROCKs!

Selection ROCKs!

IKSZ Környezetvédelmi kiállítás - Szekszárd

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Azonnal közölhető


SZEKSZÁRDRA ÉRKEZETT AZ IKSZ INTERAKTÍV KÖRNYEZETVÉDELMI KIÁLLÍTÁSA 

 

EU támogatással népszerűsítik a hulladék megelőzés és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát


2012 / május / 9.Ingyenesen látogatható, interaktív környezetvédelmi kiállítást nyitott meg az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) szerdán. Az Európai Unió támogatásával, az Új Széchenyi Terv keretein belül megvalósuló kiállítás célja a környezettudatos fogyasztói magatartás ösztönzése, a hulladékképződés megelőzésének hangsúlyozása, valamint a hulladékká vált italos kartondobozok (tejes és gyümölcsleves dobozok) szelektív gyűjtésének és újrahasznosítatásának népszerűsítése. A Szekszárd Önkormányzatának közreműködésével létrejött kiállításra a város összes óvodáját és általános iskoláját meghívták a szervezők, akik számára tárlatvezetést is biztosítanak a szervezők. A látványos, öt darab, két méter magas italos kartondobozt formáló installációból álló kiállítás Szekszárdon május 9-től 12-ig, vagyis szerdától szombatig, naponta 8:00-tól 16:00-ig tekinthető meg a Garay téren.

 

 Sajtóközlemény teljes terjedelemben

 

Látogasd meg Te is az IKSZ környezetvédelmi kiállítását!

 

Szekszárdra érkezik áprilisban az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) interaktív környezetvédelmi kiállítása.

 

Gyere el Te is és tudj meg mindent a hulladékképződés megelőzéséről, a környezettudatos vásárlásról, valamint a tejes és gyümölcsleves kartondobozok készítéséről, használatáról, szelektív gyűjtéséről és újrahasznosításáról.

 

Ha ügyesen töltöd ki a Szelektív Totót, hűtőmágnest is kaphatsz!

 

Időpont: 2012. május 9-12., minden nap 8:00-16:00

Helyszín: Szekszárd, Garay tér

 

 

Szeretnéd tudni, hogyan segíthetsz több mint 15 000 fa megmentésében?

Képek a kiállításról

 

© 2008 - 2010 Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés. Minden jog fentartva.

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés az italos kartondobozok szelektív hulladékgyűjtését szorgalmazza és népszerűsíti Magyarországon a környezetvédelem, az értékes alapanyagok újrahasznosítása és az energiatakarékosság érdekében.