IKSZ: italos kartondobozok újrahasznosítása, szelektív hulladékgyűjtés, papír újrahasznosítás
Elérhetőségünk: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház Keresés
Hova dobjam?

Selection ROCKs!

Selection ROCKs!

Iskolai akciók 2005 / 2006

ISKOLAI AKCIÓK - 2005 - 2006 tanév

 

SZENTENDRE

2006. május 17.

A SZENTENDREI ISKOLÁSOK MEGTANULTÁK: A DOBOZ LAPÍTVA ÉS GYŰJTVE JÓ

Sikeresen zárult Szentendrén a tavalyi évben útjára indított környezetvédelmi akció: összesen közel 3 tonna italos kartondoboz gyûlt össze az ÖKO-Pannon Kht., az Italos Karton Egyesülés és a Városi Szolgáltató Rt. közös italos kartondoboz-gyűjtő akciójában. A gyűjtésben résztvevő legeredményesebb iskolákat és osztályokat értékes díjak is várták. Az akcióban a legtöbb italos kartondobozt a Szent András Általános Iskola diákjai gyűjtötték, ezért ez az iskola nyerte az akció fődíját, a 200.000 forint értékű sportszervásárlási utalványt. A versenyben legtöbbet gyűjtő három osztály jutalma egy-egy egynapos, izgalmas osztálykirándulás.
A teljes sajtóanyag Winword dokumentumban

2006. március 2.

Idén három településen zajlik az ÖKO-Pannon Kht., és az Italoskarton Környezetvédelmi Egyesülés közös szervezésû iskolai italos kartondoboz-gyűjtő akciója. A 2005/2006-os tanév eleje óta Szentendre, Pomáz és Pilisszentlászló általános iskoláiban is értékes nyereményekért gyűjthetik a kisdiákok a tejes és üdítős kartondobozokat. E csomagolásfajta praktikussága és kiváló higiénés tulajdonságai révén egyre nagyobb szerepet játszik a hazai élelmiszeriparban és mindennapjainkban. Az italoskarton csomagolóanyag hasznosítható, de azt kevesen tudják, hogy hogyan és milyen módon készülhetnek újra termékek a szelektíven gyűjtött dobozokból.
A teljes sajtóanyag Winword dokumentumban 

2005. október 12.


Sajtóközlemény - Dobozért kirándulás
Italos kartondoboz-gyűjtőakció indult a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítésére

 

 KESZTHELY

2006. április 20.

DOBOZ NAP A SULIKBAN
Végső hajrá az italos kartondoboz-gyűjtő akcióban
A teljes sajtóanyag Winword dokumentumban

2006. február 27.


Idén először zajlik az ÖKO-Pannon Kht., és az Italoskarton Környezetvédelmi Egyesülés közös szervezésű iskolai italos kartondoboz-gyűjtő akciója Keszthelyen. A 2005/2006-os tanév eleje óta Keszthely általános iskoláiban is értékes nyereményekért gyűjthetik a kisdiákok a tejes és üdítős kartondobozokat. E csomagolásfajta praktikussága és kiváló higiénés tulajdonságai révén egyre nagyobb szerepet játszik a hazai élelmiszeriparban és mindennapjainkban. Az italoskarton csomagolóanyag hasznosítható, de azt kevesen tudják, hogy hogyan és milyen módon készülhetnek újra termékek a szelektíven gyűjtött dobozokból.
A teljes sajtóanyag Winword dokumentumban

 

2005. október 13.


Sajtóközlemény - Dobozért kirándulás
Italos kartondoboz-gyûjtõakció indult a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítésére

 

 NYÍREGYHÁZA

2006. április 11.

A NYÍREGYHÁZI ISKOLÁSOK MEGTANULTÁK: A DOBOZ LAPÍTVA ÉS GYŰJTVE JÓ
Második éve sikeres az italos kartondoboz-gyűjtő akció a város diákjai körében
A teljes sajtóanyag Winword dokumentumban

 

2006. február 27.


Idén immár második alkalommal zajlik az ÖKO-Pannon Kht., a Városüzemeltetési KHT,  Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és az Italoskarton Környezetvédelmi Egyesülés közös szervezésû iskolai italos kartondoboz-gyűjtő akciója Nyíregyházán. A 2005/2006-os tanév eleje óta Nyíregyháza általános iskoláiban is értékes nyereményekért gyűjthetik a kisdiákok a tejes és üdítős kartondobozokat. E csomagolásfajta praktikussága és kiváló higiénés tulajdonságai révén egyre nagyobb szerepet játszik a hazai élelmiszeriparban és mindennapjainkban. Az italoskarton csomagolóanyag hasznosítható, de azt kevesen tudják, hogy hogyan és milyen módon készülhetnek újra termékek a szelektíven gyűjtött dobozokból.
A teljes sajtóanyag Winword dokumentumban
 

2005. október 12.


Sajtóközlemény - Dobozért kirándulás
Italos kartondoboz-gyûjtõakció indult a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítésére

 

 

Kapcsolódó híreink
> kampányok /Iskolai akciók 2007-2008 tanév
> kampányok /Iskolai akciók 2006-2007 tanév
> kampányok /Iskolai akciók 2004-2005 tanév
> Kampányok /Iskolai akciók 2008 - 2009 tanév
© 2008 - 2010 Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés. Minden jog fentartva.

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés az italos kartondobozok szelektív hulladékgyűjtését szorgalmazza és népszerűsíti Magyarországon a környezetvédelem, az értékes alapanyagok újrahasznosítása és az energiatakarékosság érdekében.